WINST VOOR ROOIGEM A, B en D

​Ook onze 2de thuismatch van het seizoen verdient het etiket uiterst geslaagd.

Onze A-ploeg had een tikje meeval tegen Hasselt dat als 4de man een B6 meegebracht had maar tegen de ijzersterke B0 Olayinka en 2 andere B2's was het nog steeds opletten geblazen.

Een homogene prestatie van onze ploeg met 3 winstmatchen van David, Ken en Jeroen aangevuld met 1 match van Peter. Ken had zelfs 3 matchballen tegen de B0 en bevestigt zijn uitstekende vorm. De A-ploeg pakt daarmee interessante punten in een reeks waar Le Logis deze week algemeen forfait gaf en er dus maar 1 ploeg meer degradeert.
 
De B-ploeg kende geen genade met de haalbare tegenstander Gierle dat met 3B4 en B6 naar Rooigem kwam. Een clean sheet voor Pieter-Jan in zijn eerste thuismatch na zijn terugkeer naar Rooigem, 3 voor Johan en Nic, 2 voor Stijn. Met 9 op 9 staat de B-ploeg logischerwijs op kop van het klassement, goed bezig dus.
 
Over de C-ploeg kunnen we kort zijn want die speelden net als vorige speeldag tegen één van de betere ploegen uit de reeks. Limal speelde met 2B2 en 2B4 wat te hoog gegrepen was voor onze jongens die met 3-13 de boot ingingen. We onthouden wel de 2 matchen van Robin tegen deze sterke tegenstander.
 
De D-ploeg klopte Vilvo met 10-6, een collectieve prestatie want iedereen deed zijn duit in het zakje. 3 voor Tom en Tycho, 2 voor kapitein Koen en Niels.
 
Geslaagde zaterdagavond dus en volgende week opnieuw thuis. Als je naar de tegenstanders kijkt, hebben we een sterk vermoeden dat de balans iets minder positief zal zijn maar we gaan toch proberen.
 
We danken ook de talrijke supporters gisterenavond, was weer zo een typische Rooigem-avond waar je het gevoel had dat de grote familie weer allemaal samen was.