Veteranen winnen op speeldag 2

Terwijl Michel, Jan en Patrick op de startvergadering het competitiepubliek aanspraken en de impact afkondigden van de blessures en de afzeggingen op ons nochtans veelbelovende seizoen, speelden in de achtergrond onze dorpsoudsten hun veteranenwedstrijden. Op speeldag 2 ontvingen we beide teams van Merelbeke in onze Rooigemhal.

Onze eerste ploeg moest de hunne een tijdlang naast zich dulden maar met winst in de dubbel werd de eindsprint ingezet. Koen Taghon won uiteindelijk al zijn wedstrijden, Vincent nam er twee voor zijn rekening en Frank deed nog één duit in het zakje. Al bij al een sprekende winst met 7-3, hoewel het ook anders had kunnen lopen: we wonnen 4 van de 5 belles. Mentale sterkte of thuisvoordeel?

De tweede ploeg liet de hunne nooit in de wedstrijd komen. Peter en ik wonnen al onze wedstrijden, alsook het dubbel. Geert moest enkel buigen voor hun eerste man. Rest mij nog me te verontschuldigen voor mijn snel verdwijnen - jammer ook want ik had graag de huisbereide kop van Peter willen proeven.