Tweede speelweek Provinciale en Jeugd

Met dank aan Esther De Wit, Steff De Graeve en Koen Taghon voor de verslagen.

De E-ploeg kon serieus stunten tegen Ninove A die twee B6'en een C0 en een C2 bij hadden. 9-7 was hier de einduitslag. Ilias wint er 3 waaronder 2 B6'en en Niels Rossey verslaat ze allevier. Ook Stijn kon er twee winnen.

De F-ploeg leverde een mooi staaltje af van 'Hoe win je alles in de belle?' tegen Zomergem A. Dit leverde Sven, Olivier en Ashok een 4/4 op. Jan Van de Wiele kon het lijstje volledig maken door er ook twee te winnen: 14-2 dus.

Rooigem G op volle kracht! We (Kasper Samyn, Steven Pirc, Jago Lowagie, Koen Taghon) stonden voor onze eerste verplaatsing van dit seizoen, naar de sympathieke ploeg uit Zottegem: Egmont B (D0-D4-D4-D4). Vorige week verloren ze nipt tegen LobosB (D2-D4-D4-D4) met 9-7. Vanavond waren wij echter een klasse te sterk. Zonder ooit in de problemen te komen wonnen we onze 16 wedstrijden. Eindstand 0-16. We bouwen langzaam aan onze reputatie in 3e Prov. A. Onze zwaarste concurrenten voor de titel worden wellicht Zomergem B & Sleidinge B (speeldag 10). 
Volgende (thuis)wedstrijd: Zomergem B !

Eikenlo-Rooigem H: Na de overwinning op de eerste speeldag stond vandaag 1 van de moeilijkste tegenstanders op het programma. Eikenlo trad aan met C6, D0, D0 en D4. Wij met Vincent, Deef, Anwar en Jeckie. Deef en Vincent begonnen voortvarend en wonnen allebei relatief vlot. Maar het werd al vlug 6-2 waaronder Anwar 2 keer een belle met 11 9 verliest en Deef eveneens een belle. Nadien won Jeckie meer dan verdiend zijn eerste match in derde dit jaar en won Anwar na zijn 2 nipte belles ook eindelijk een match! Van 4-6 ging het naar 4-10 om daarna uiteindelijk nogmaals 2 belles te krijgen die verloren gingen. Alles bij mekaar een spijtige 4-12 nederlaag waar iedereen 1 matchke meepakte. Schoon resultaat zeker met de belles meegeteld tegen een sterke ploeg!

De I-ploeg was gedecimeerd door allerlei reisplannen en trok in atypische formatie naar Oudenaarde, waar Steff, Tobias, Rita en Gina helaas aan het kortste eind trokken tegen een sterk opgestelde tegenstander (C4-D0-D2-E2).

Meteor - Rooigem J. Meteor met E0, E2, E2, E4. Rooigem met Kimberly, Kenneth, Jo en Killian. 
Na een 4-7 voorsprong zag het er zeer goed uit, maar Meteor kwam terug tot 7-7 en toen stonden zowel Kimberly, als Kenneth 2-0 achter. Kenneth zette een ongelofelijke remonte in en won zijn partij in de belle! Kimberly speelde ondertussen ook een 5setter maar verloor hem tegen Joachim 

De K-ploeg maakte weinig klaar tegen een sterker opgesteld Sint-Niklaas E. Luka s, Robbe en Inge pakten elk wel een punt. Robbe versloeg overigens als enige hun D6 met 3-2!

De L-ploeg zette zijn titelambities alle kracht bij met een verpletterende 14-2 tegen Ninove F. Jan, Johan en Benjamin haalden allen de volle pot. Captain Kevin gunde de tegenstander twee troostpuntjes.

De 4 jeugdploegen hebben ook weer het beste van zichzelf gegeven. De jeugd A won deze keer met 9-1 tegen Ninove A. De jeugd B moest deze keer tevreden zijn met een 5-5 gelijkspel tegen Eikenlo A. De C-ploeg liet opnieuw geen steekje vallen en won met 10-0 tegen Ninove B. En ook de D-ploeg moest erkennen dat de tegenstander ongeveer even sterk was als zij. 5-5 dus tegen Sleidinge A. In deze match was het duidelijk belangrijk om het dubbel te winnen. Proficiat aan alle jeugdspelers!