Start seizoen 2016-2017 en agenda komende dagen

De start van het nieuwe seizoen nadert met rasse schreden en stilaan krijgen we dat gevoel van dat kind en zijn eerste schooldag, met enige zin voor overdrijving weliswaar.
Volgende info+data nog eens op een rijtje :
 
1. Op 27 augustus vanaf 9 u hopen wij een aantal spelers van onze competitie-afdeling te mogen zien als helpende hand om onze parking van nieuwe keitjes te voorzien, gekoppeld aan een receptie van 11 tot 12
 
2. Op 31 augustus om 19u30 worden al onze spelers van de jeugdcompetitie en hun ouders verwacht voor een extra info-moment waar uitleg zal gegeven worden over jeugdcompetitie en competitie in het algemeen.
 
3. Op 2 september om 20 u verwachten wij jullie voor de officiële startvergadering van onze competitie-afdeling waar jullie ook allemaal het boekje zullen krijgen voor het nieuwe seizoen + andere bijhorende documenten. Belangrijk is dat binnen alle ploegen afspraken gemaakt worden en dat ook beslist wordt wie de kapitein zal zijn van jullie ploeg.
 
4. Een dag later op 3 september is er het 3 in 1-tornooi waarin wij verbroederen met de spelers van de jeugd- en recreatieafdeling. Tijdens de middagpauze wordt er gegeten en daarna volgt de afvalling per afdeling. Massaal inschrijven is de boodschap, kan via email of via iemand van het competitiebestuur of via een lijst die we zullen uithangen in onze club.
 
5. Op 9 september beginnen de eerste matchen. Op 23 en 24 september is er sowieso geen herencompetitie, is een vrije speelweek die dit seizoen wel heel vroeg valt. Alle andere weekends vanaf 9/9 tem het weekend van 28 en 29/10 wordt er wel gespeeld.
 
Voor het competitiebestuur
 
PATRICK