Speelweek 22

In eerste klasse eindigde zomertransfer Cosmin in schoonheid tegen Sportline met 4/4. Dat brengt zijn eindpercentage op 72,5%. Peter en Ken gaven de overwinning vaste vorm met een 3/4 en Jordi had helaas last van een blessure, naar het beeld van gans zijn seizoen. Voor Cosmin was het de laatste wedstrijd voor onze club en we wensen onze Rotterdammer het beste in de toekomst.

De B-ploeg boekte een erg mooi gelijkspel bij Manège A. Johan (4) en Jeroen (3) scoorden het gros van de punten en Stijn Goessens deed 1 duit in het zakje. Voor gelegenheidsspeler Frank was het als D0 een soort omgekeerde gezondheidswandeling.

De Kampioenenploeg C hield huis in Sint-Pauwels. Zelfs Ashok pikte zijn puntje mee tegen een C0, naast 3/4 voor Benjamin, Nic en Brecht.

Over de prestatie van de D-ploeg en de F-ploeg en wat daarvoor nodig was bij de E kan je alles lezen in het euforische verslag van Patrick.

Voor de G-ploeg mocht het seizoen eindigen, zo lijkt het, want Steven en Vincent konden hun favorietenrol niet echt waarmaken tegen de altijd combattieve mannen van De Pinte B, die er plezier lijken in te vinden zich zowel in de zaal als in de kantine met tassen en toebehoren in de weg te zetten van zowat iedereen. Door 3/3 van Koen Taghon en een forfait bij De Pinte werd het toch nog een gelijkspel.

Vierde provinciale dan. De H mocht geen misstap meer begaan tegen Sint-Pauwels, maar onder meer door een forfait en Steven Pirc die niks in 4de verloren heeft met zijn 93%, werd het toch makkelijk 12-4

De I kon al aantreden met pruik en feestneus want de eindronde was binnen. De Pinte C ging ook nog eens voor de bijl met 13-3. Maxima daar voor Olivier en David.

Dezelfde score voor de J-ploeg tegen Hamme E, waar alleen een E6 met een C-verleden het de troepen lastig maakte. Toch maxima voor Ruben en Dieter (mits coaching van Koen V.)

In 5de zorgde Anwar er met 4/4 mee voor dat die ploeg eindronde speelt, tot vreugde van Nicholas, Lucas en Geert. Bij de L en M scoorden respectievelijk Jeroen en Kurt het enige puntje voor hun ploeg. Bij de N-ploeg noteren we een mooie eerste ervaring van Tibo Dhavé in 5de, met een 3/4.

Zo, dat was het. Van de competitieleiders mogen we nog een jaaroverzicht verwachten. Van mijn kant wens ik iedereen een vruchtbaar tussenseizoen.