Speelweek 12 - provinciale

1ste provinciale E-ploeg - Gemo A 14-2 

Staartploeg Gemo beleeft een moeilijk seizoen en kwam slechts met 3 man afgezakt. Dit verlichtte de druk op invaller Steven Dullaert die 1/3 haalde tegen een sterkere tegenstand (C2-C2-C4). Jens, Basten en Sebastien Vandenabeele pakten alle drie de volle buit

2de provinciale F-ploeg - Meteor A 7 - 9

Nipte nederlaag tegen een sterkere tegenstander (C0-C2-C2-C4) met een zure 0/4 voor de invallende competitieleider op would-be rust Patrick. Sterke prestaties van Freek en Ilias (3/4) en een mooie winstpartij van Sven tegen een C4. Meteor blijft aan de leiding, onze F-ploeg kampeert in de 2de helft van het klassement.

3de provinciale Sterke Stut A - G-ploeg 9 - 7

Ik was er niet bij maar ik kan me voorstellen dat de sfeer aan de sippe kant was op de terugweg van Oosterzele. Onze G-ploeg was op papier een stuk sterker dan Sterke Stut (2x D2 en 2x E0) maar beet toch in het zand. Alle vijf de belles gingen verloren!

4de provinciale

Sterke Stut C - H-ploeg 2-14

Dan ging het een stuk vlotter voor onze H-ploeg, die de favorietenstatus wel waarmaakte tegen E2-E4-E6-NG. Wintertransfer Steven Pirc en Jago haalden beiden 4/4. Steff en Kenneth moesten elk een puntje prijsgeven.

Palaestra A - I-ploeg 0-16

Rooigem I benadrukte de titelambities met een vlotte overwinning in Palaestra: 0-16! (D6-D6-E0-E2 vs E0-E0-E4-E4). Opvallend feit: er werden samen slechts 10 sets verloren door de 4 rooigemspelers Jens, David, Olivier en Anwar! Oké!

Sint-Pauwels E - J-ploeg 7-9

De J-ploeg zet zijn opmars in het klassement verder met een fel bevochten zege bij co-leider Sint-Pauwels (D6 en 3x E2). Voor de gelegenheid was kapitein Ruben ingeruild voor Geert, die een punt pakte tegen een E2. Kevin nam 2 E2's te grazen, Dieter deed daar nog een D6 bij maar de prestatie van de avond mag wel op naam geschreven worden van Kimberly, die de beslissende wedstrijd won in de belle, na de 4de set te verliezen met 23-21! 

5de Provinciale

Aaigem C - K-ploeg 8-8

Aaigem kwam aan tafel sterker voor de dag dan op papier. Hierdoor moest onze fiere leider een gelijkspel toestaan, ondanks versterking met Ruben, die 3/4 pakte. Lucas en Nicholas haalden 2/4, de licht geblesseerde Gilles 1/4. De K-ploeg voelt nu de hete adem van achtervolger Stekene in de nek.

L-ploeg - Sint Niklaas H 11-5

Tegen een zwakkere tegenstander deed onze jeugd zijn werk. Mattis en Jef 4/4. Arto 2/4 en Jeroen De Nayer 1/4.

M-ploeg - Sint Niklaas G 2-14

Omgekeerd verhaal tussen M en G: alleen Robbe kon 2/4 scoren tegen een sterkere tegenstander. Kurt, Kevin en Maxim bleven achter met lege handen.

N-ploeg - Palaestra B 9-7

Tot slot een gave collectieve prestatie van onze jeugd in de N-ploeg. Lara, Lobke en Manu allen 2/4. Kobe maakte het af met een knappe 3/4.