PRACHTIGE OPENER VAN HET SEIZOEN IN NATIONALE

De eerste thuismatch op zaterdagavond krijgt onmiddellijk het etiket van "mooie binnenkomer"

Onze A-ploeg had de omstandigheden mee want Le Logis B bracht een E0 mee maar dat neemt niet weg dat een 15-1 winst tegen de 3 andere B2's een bijzonder mooi resultaat is en al onmiddellijk vertrouwen geeft.

De B-ploeg won met 11-5 van Melreux met de maximum score 4 op 4 voor Johan D'Havé en Nic Bockaert, aangevuld met 3 matchen van Stijn Goessens.
 
Een thriller van de C-ploeg tegen Minérois en een hele mooie 9-7 winst. Homogene prestatie met 2 matchen voor Jordy Ghequière, Brecht Vyncke en Benjamin Van Den Sanden en een heel opvallende 3 op 4 voor onze 4de man Nick Franck die zijn visitekaartje afleverde en na 1 speeldag reeds solliciteert voor een B4-klassement. Benjamin hield het hoofd wel heel koel bij de laatste match toen wij 8-7 voorstonden en hij met 11-9 in de belle aan het langste eind trok.
 
De D-ploeg was de enige ploeg die niet kon winnen maar verloor ook niet. 8-8 in de derby tegen Stekene in een match die alle kanten uitkon. Sterke prestatie van Tom Vanderhaegen (3), aangevuld met 2 matchen voor Koen Vandecaveye en Basten Aneca en 1 match voor debutant Nils Rossey.
 
Doe zo verder jongens al belooft volgende week wel een zware zaterdag te worden. 2 duo-verplaatsingen op de agenda want A en D reizen samen naar Berlaar terwijl B en C op de rand van de Franse grens afzakken naar Erquelinnes.