A PLOEG BLIJFT IN 1ste NATIONALE

Het zat er al een paar weken aan te komen maar nu is het definitief. Onze A-ploeg zal volgend jaar zijn 10de jubileumjaar in 1ste nationale starten, dit na een seizoen waarbij de zware blessure van kapitein Peter Nijs ons een heel jaar lang achtervolgde.

Eigenlijk was onze A-ploeg al zeker van het behoud voor de verplaatsing gisteren naar Zandvoorde want Perwez had deze week algemeen forfait gegeven en was daardoor samen veroordeeld met Sportline Torhout tot degradatie naar 2de nationale. Zonder die forfait wisten we dat een gelijkspel in Zandvoorde sowieso had volstaan en dat gelijkspel behaalden we ook. Ondanks een 6-2 achterstand sleepte onze A-ploeg nog de (achteraf dus overbodige) 8-8 uit de brand. Sterke prestatie van Cosmin Stan en Ken Waegeman die elk 3 matchen wonnen aangevuld met 2 winstmatchen van Peter Nijs.

We zeggen dus "oef" voor onze A-ploeg en hopen volgende week hetzelfde te kunnen doen met onze B-ploeg in 2de nationale. Die verloren gisteren met 9-7 in Ti├Ęge en zijn nog niet zeker van het behoud maar staan wel 3 punten voor op voorlaatste Chatelet en er zijn slechts 2 speeldagen meer. Winst volgende week thuis tegen Lauwe volstaat voor de redding en dan is de opdracht voor ploegen A, B en C perfect volbracht.